ЛЪВ - Годишен хороскоп за 2020

Хороскоп

01-01-2020, 09:00

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

През 2020 година вие трябва да промените вашите позиции на работното място, ако условията ви на труд го позволяват, то това е годината, през която можете и трябва да заемете по-престижно  място, да се изкачите по йерархичната стълбичка.

Ако настоящата ви работа не ви удовлетворява, то тогава е подходящо да си потърсите нова и по- благоприятна за вас, която пасва на честолюбивите ви планове, на творческия ви потенциал и високи амбиции. Можете да направите пробив в това направление  от януари и до края на март 2020 година. Колкото са по-значими целите, които си поставяте, колкото сте по-дейни в тази посока, толкова по-далеч можете да стигнете.

Ежедневието ви е особено натоварено с ангажименти през втората част на февруари и през март 2020 година. През това време може да се справите с повишена конкуренция, да промените ваши навици, ритъм в ежедневието, които ще ви направят по-ефективни, ще ви помогнат да отстраните от пътя си евентуални недоброжелатели или пък по горе описания начин ще подействат е позитивно на вашето физическо и психическо състояние, тонус, здраве и т.н.

От май месец и до септември ще ви се налага да удържат и всичко, което сте постигнали до този момент  в  общественото си положение, като своеобразни върхови постижения и т.н.

От април до август ще можете да разчитате на по-широка подкрепа  от страна на околните, дори и част от тях да се държат понякога непоследователно, все пак ще преобладават позитивните оценки, одобрение, взаимопомощ, особено, ако се нуждаете от такава, при всички случаи- популярността ви ще нарасне през това време, ще можете да се върнете и приятелства, вид подкрепа от вашето минало, ако това ви интересува.

През цялата втора част на 2020 година  вие продължавате да съществувате в повишена конкурентна среда, която не ви  позволява да се отпуснете, но в оптимален вариант се превръща в полезен стимул  да се развивате напред и нагоре, например- като повишавате вашите знания и квалификация, ако решите да пътувате, да общувате с хора извън близкото ви обкръжение, включително чужденци, влиятелни или властимащи персони- това много ще ви помогне да надскочите  досегашните си успехи.

Същевременно може да се налага да използвате някакви нови и неспецифични методи за въздействие,  за да се справите с известно напрежение, особено от септември до ноември 2020 година.

През това време  ще действате и реагирате на предизвикателствата с много по-голям ентусиазъм, смело, може да решите да сте само рекламирате буквално или в по-широк смисъл  и това ще има позитивен ефект върху бъдещето ви развитие. Ако все пак  повече ви дразнят определени хора и обстоятелства, тогава внезапно може да решите да промените средата си на съществуване, да скъсате дълги договори, дори да започнете правни процеси, за да защитите интересите си, в повечето случаи тези смели действия действително ще ви изведат като победители, ще ви помогнат да се измъкнете от среда, която е напрегната или всичко гореописано ще ви помогне да разкриете нови и по-добри, по-широки хоризонти на развитие пред вас, които през следващите години пък ще се превърнат в повод да откриете и повече хора, които ви подкрепят, да се сдобиете с популярност и т.н.

Годината е динамична, предизвикателна, но в повечето случаи ще ви стимулират да се развивате, така че да направите скок напред и нагоре в кариерното си развитие и професионална реализация, да промените навиците, а може би и да оставите зад гърба си занимания, договори, които повече ви напрягат, дори имат негативен ефект върху здравето…