ВЕЗНИ - Годишен хороскоп за 2020

Хороскоп

01-01-2020, 09:00

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

През 2020 година в живота ви могат да инсталират базисни преобразования, които ще бъдат пряко обвързани за вашето местоживеене, недвижимо имущество, отношения в дома и семейството.

Голяма е вероятността през 2020 година да се изчистят дълго трупани недоразумения между вас и близките ви или в друг вариант- да се разрешат имуществени казуси, например- може да промените вашето местоживеене, може да закупите имот, да се разплатите с евентуални дългове, да оправите наследствени казуси или пък- могат да се увеличат броя на членовете във вашето семейство…

Каква е посоката в значима степен ще разберете още през първите месеци на 2020 година, да кажем- от януари и до края на март 2020 година.

През това време и особено през втората част на февруари и до края на март- могат да възникнат и външни стимули, които да ви правят по-инициативни, да вземете нещата в свои ръце, така че да промените фона си на съществуване в една по позитивна посока. Като минимум- може да се захванете с ремонти, които пак така ще имат благотворен ефект.

През  пролетта на 2020 година вероятно ще бъдете доста ангажирани, но същевременно ще можете да направите пробив в избраното от вас направление, предимно в професионалната реализация, успехите, до които се доберете през това време- после ще се развиват дълго и през идните около две години и половина, те ще се разрастват и почти по инерция.

От април  до август 2020 година вашите амбиции перманентно ще растат, паралелно с това вие ще искате да излезете извън границите на познатото , да разширите възможностите за развитие пред вас, това ще бъде напълно възможно, когато включите и демонстрират е висока квалификация, ако обогатявате вашите знания, пътувате, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, включително и чужденци, ако това ви интересува.

От април до август 2020 година вашата социална активност перманентно ще расте  и всъщност, колкото повече връзки създавате и укрепвате, преговаряте за вашите интереси, толкова по-далеч може да стигнете, да се сдобиете с популярност, да постигнете и едни от най-смелите си мечти.

Вероятно не всичко ще се развива гладко, особено  от 12 май  до 25 юни.  През това време можете да преосмислите дългосрочни договори или направо да ги прекратите, а може и да решите да промените вашето местоживеене, среда на съществуване, могат да възникнат идеи да се върнете на стари места, на които сте били преди.

Отново като вариант, това може да е време, през което трябва да сте по-внимателни с юридически казуси, ако това ви интересува, така че да наваксате с евентуални пропуски, грешки, които се превръщат в препъни камък по пътя ви към успеха.

През втората част на 2020 година, особено от юли месец- в близкото ви обкръжение се появява личност, която силно ще ви стимулира да се развивате напред и нагоре. Ако сте сами, то през втората част на 2020-та година може да срещнете любовта в лицето на инициативна, дейна, смело личност.

Ако сте обвързани, тогава през втората част на 2020-та година може да ви се налага повече да се съобразявате с вашата половинка, може би повече да й помагате и т.н.

Каквото и да е, това ще бъде важен период за вашите отношения, вие ще ги насочите в посока, която после ще ви влияе дълго и през идните години, може би около две години и половина, така че ще трябва да насочвате внимателно, дори и понякога да ви се струва, че човекът срещу вас е по- своенравен, дори нетолерантен или навлиза по-рязко в личното ви обкръжение.

През втората част на 2020 година конкуренцията около вас расте, но какво по-хубаво от това  да се стимулирате от нея и да надскочите себе си. Все пак, препоръчително ще бъде да избягвате преки конфликти, така както само вие умеете- чрез езика на дипломацията, толерантността и разбирането. Всеки един, с който евентуално може да се противопоставяте, също може да играе доста позитивна роля в живота ви, дори и като ви учи  чрез своята сила и умения…