СТРЕЛЕЦ - Годишен хороскоп за 2020

Хороскоп

01-01-2020, 09:00

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

През 2020 година звездите ще ви дадат шанс да преобразите вашето финансово състояние, може да стигнете до крупни печалби и дори богатство, ако още в началото на 2020 година имате ясен план за това, действате в тази посока  и не пропускате по-далечни перспективи на развитие. Още от януари и до края на март на 2020-та година, вие може да направите стъпки, които ще се развиват после почти по инерция и до края на 2020 година, а може би и много по-дълго, да кажем през идните около две години и половина.

Можете например- да откриете нова и по-доходна работа, можете да започнете собствен бизнес, да намерите допълнителни източници на доходи, зависи- в какво ще вложите вашите усилия, но има значими шансове да постигнете онова, в което влагат и усилия.  През пролетта на 2020 година ще трябва да заздравите и отношенията във вашия дом и семейство или тогава може да ескалира важно събитие, което да ви мобилизира, концентрира в тази сфера от живота ви, така че да подобрите средата си на съществуване.

Това е възможно по няколко варианта, отново като пример- може да решите да се захванете с ремонти, а може и да хармонизирате   емоционалният фон у дома, като решите да помагате повече на близките си.  2020 година обещава да бъде доста емоционална година, изпълнена със страсти, силни чувства, които ще преобразят вашите отношения с партньори- лични или делови, пораснали деца, ако имате такива.

Още от април месец  ще получите първи подсказки в тази посока, вашата популярност и интерес към вас могат да нараснат.

Ако сте сами, то през това време ще може да срещнете любовта или да си  върнете стар партньор, ако това ви интересува, особено от 12 май и до 25 юни…

Ако имате партньор до себе си, тогава от април до август 2020 година- вие ще трябва да обогатите вашите чувства чрез общи проекти, може би като намирате повече време за развлечения. Вие ще преосмислите вашите чувства и привързаност, така че ако не действате по гореописания начин, тогава отношенията ви могат да охладнеят, може да се привлечете от друг партньор и т.н.

През цялата втора част на 2020 година- в душата ви ще кипят силни страсти. Това може да е стимул да дадете най-доброто от себе си, да привличате погледи, да реализирате ваша съкровена мечта, да разгърнете вашия потенциал пред света.

Това е време, през което ще има много страст, силни емоции, ако желаете- ще може да превърнете ваше хоби в професионална реализация, а в друг вариант- ще се отдавате повече на развлечения, ще правите повече това които което искате, а не това което трябва. Това не е задължително да е лошо, може да е разтоварващо,  действаща позитивно на тонуса ви и не само.

Същевременно, тази предразположеност може да е повод за повишени разходи, дори над средното ниво, явно ще трябва да внимавате повече, за да не съжалявате по-късно.

През цялата втора половина на 2020 година няма да ви липсва компания и внимание.

Същевременно, ще има персони, които ще се държат не твърде последователно, могат дори да ви дразнят, да изискват да промените подхода си към тях.

Дали даден човек заслужава да остане в обкръжението ви, дали се налагат по-радикални мерки, за да съхраните добрия тон, за да превъртите евентуални предизвикателства в полза- в пълна степен разбирате през април и май 2020 година, също през септември, октомври 2020 година- в края на годината може да получите своеобразна награда, голям подарък- следствие на всички полагани от вас усилия до този момент.