КОЗИРОГ - Годишен хороскоп за 2020

Хороскоп

01-01-2020, 09:00

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

2020 година ще преобрази живота  на всички вас в различна степен, много зависи какво вие искате, колкото по амбициозни и високи цели си поставяте, толкова по-далеч можете да стигнете.

Припомням, че Юпитер ще е във вашия зодиакален знак през 2020 година, Юпитер се счита за планетата на щастието, Юпитер е веднъж в един зодиакален знак през около 12 години, Юпитер надарява с доза късмет, но понеже Юпитер е във вашият първи дом на личността- този късмет ще се отключи следствие на собствената ви инициативност  и не толкова даром, също- следствие на натрупан опит, авторитет и т.н.

Юпитер през първата част на 2020-та година се движи бързо напред в своето видимо движение заедно с него вие също трябва да се движите бързо напред и нагоре към вашите мечти и желания, своеобразен пробив в избраното от вас направление може да постигнете през втората част на февруари и до края на март 2020 година, това е време, през което действително и чрез собствената си инициативност, ще постигнете успехи, на които ще разчитате после дълго- през идните месеци, а вероятно и години, да кажем през следващите около 2 години и половина, а може и много по-дълго.

През пролетта на 2020 година вие ще почувствате прилив на енергия и ентусиазъм, ще усещате че притежават и сила и власт, да преобразявате вашият собствен живот, но и този на близкото ви обкръжение, ще бъдете фактор, с който околните трябва да се съобразяват подчертан.

Ако си поставите някаква задача, почти нищо или никой няма да може да застане на пътя ви. Това е сила, но и отговорност, важи правилото- Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне.

От април  до август 2020 година вашите дела на работното място се развиват повече от добре, дори и да се налага да пренареждате приоритетите си, всичко се подрежда така, както е оптимално подходящо за вас.

Това е подходящо време  да подействат е позитивно на здравето си, на тонуса си, да заемете по-престижни позиции на работното място  или пък да си намерите работа, която ще ви носи повече удовлетворение, ако настоящата не е такава. А

ко сте сами, тогава може да срещнете любовта на работното място, лек флирт с колега да прерасне в нещо повече, ако желаете и това ви интересува.

През втората част на 2020-та година все по-силно внимание  ще обръщате на въпроси, които по-скоро са лични, свързани са с вашия дом и семейство, може би местоживеене,  имотни казуси  и т.н.

Част от случващото се може да внася известен смут в душата ви, дори напрежение, не е изключено  известно противопоставяне между вас и член на вашето семейство.

Налага се и още от началото, когато по-лесно се влияе- да овладеете вашите позиции, да не  позволите да подменят вашите интереси. За това трябва енергично да отстоявате онова, което мислите или желаете.

В оптимален вариант- може да предприемете ремонти, премествания, може да закупите имущество, да уредите наследствени казуси, това не винаги ще протича леко, ще изисква от вас да се борите, да се приспособявате, но вероятността да излезете победители е повече от голяма.

Все пак от девети септември и до 14 ноември не е препоръчително да извършвате важни стъпки при премествания, уреждания на имуществени казуси…

До края на годината-  всички ваши усилия ще се  увещае с успех,  тези успехи- ще доведат до базисни преобразувания, които ще променят средата ви на съществуване и по гореописания начин.