РИБИ - Годишен хороскоп за 2020

Хороскоп

01-01-2020, 09:00

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

През 2020 година вашата социална активност ще нараства значително, вероятно поради собствените ви повишение амбиции или поради външни и независещи от вас причини, например- налага се да отстоите вашите интереси, да постигнете успехи, но всичко това пряко ще зависи от подкрепата, до която можете или трябва да се доберете от страна на влиятелни или властимащи персони, може да са и ваши приятели, включително от вашето минало, няма значение- важното е да се доберете  до подобна опека и одобрение от страна на околните- общо. Звездите ще ви стимулират силно да заемете нови и по-престижни позиции в колектив, ще ви дадат шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка, а ако квалификацията ви го позволява-  да заемете управленски пост.

Доколко вашите мечти и по гореописания начин са постижими- в значима степен разбирате през първата част на 2020-та година, като оптимален срок да привлечете на ваша страна влиятелни личности е от януари до края на март 2020 година.

През това време в близкото ви обкръжение могат да се появят енергични личности, които действително силно ще ви стимулират да се развивате напред и нагоре, но не е изключено и да се появи повишена конкуренция, изисквания към вас, нека това също да се превърне в стимул за развитие, особено от втората част на февруари и до края на март.

Пролетта ви носи повишена информация, предложения, внезапни възможности, които ескалират пак така от другите.

От април и до края на август- вие сте в прекрасен период да подобрите семейните си отношения, ще имате шанс да се справите с битови и имотни казуси, ако това ви интересува- също наследства, приоритети отнасящи се до местоживеене и т.н..

Повечето от вас ще се радват на хармония в дома или ще могат да изчистят недоразумения, да скрепят чувства, привързаност и т.н.

През втората част на 2020 година все по-силно ще се налага да защитавате интересите си- чисто финансови, но не само.

През това време ще проявявате висока инициативност за да повишите доходите си, успехите, до които се доберете, инициативността, която проявите- после ще се разгръща напред и нагоре, ще увеличава вашето благосъстояние и ще се развива почти по инерция и през следващите около 2 години и половина.

Същевременно, през втората част на 2020 година не е изключено да се появят недоброжелатели  или конкуренти, от които трябва да се защитавате по-енергично,  за да не позволите да ви нанесат щета.

Ще имате такава възможност,  стига внимателно да избирате обкръжението си, съответно- да привличате съмишленици, които ще ви помогнат да се справите с тази конкуренция или евентуални недоброжелатели…

Ще трябва да си изградите стратегия, а в края на 2020 година това ще ви помогне да излезете победители, да намерите трайни и по-високи източници на доходи, да спечелите нещо значимо или поне- да защитите интересите си…