Степан Хиндлиян: Моделът за управление на Левски не е устойчив

Това заяви председателят на НКП на Левски след срещата с Борисов

Срещата беше дълга, поговорихме за доста неща. Присъстващите на срещата държавни мъже – премиерът, министърът на финансите и министърът на спорта, според мен се съгласиха със становището, че моделът, по който се управлява футбола, е погрешен и води до там, където се намира Левски. Това каза след срещата при премиера Бойко Борисов председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян.

„Беше предложено да си вземем акциите, каквото и да означава това. Ние отговорихме, че ще си помислим. Това е първо подобно предложение към нас. Преди време Спас Русев също ни казваше да си вземем акциите, ние не сме си ги взели“, заяви още той.

„Имаме такова съгласие, че Левски е стабилизиран последната една година, от друга страна, смятаме, че този модел не е устойчив и може да бъде разклатен във всеки един момент“, заяви Хиндлиян.

По време на срещата премиерът Борисов е запознал феновете с доклада на АДФИ. Хиндлиян посочи и че Националният клуб на привържениците на Левски ще излезе с конкретно решение.