Андрей Новаков: Структурата на ГЕРБ - Гърмен има сериозен потенциал

"Нужна е повече активност", добави евродепутатът

Структурата на ГЕРБ в община Гърмен има сериозен потенциал – от този регион има евродепутат, председателят на общинския съвет е от партията, има избрани шестима кметове на населени места, четирима съветници, но е нужно да станем по-активни. Това каза областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков на среща с актива и симпатизанти на партията в Гърмен.
В срещата участваха евродепутатът Асим Адемов и народните представители на партията от Благоевградска област Даниела Савеклиева, Георги Динев, Александър Мацурев, Стефан Апостолов и д-р Емил Тончев.
Според Андрей Новаков предстои да се активизира работата по селата в общината, за да се постигат още по-добри резултати. „С подкрепата на правителството на Бойко Борисов са осигурени значителни средства за образователната инфраструктура. В община Гърмен няма училище без спортна площадка. Трябва да излезем от капсулата, за да не ни е трудно на следващите избори”, коментира и Асим Адемов.
Участниците в срещата подчертаха, че през управлението на ГЕРБ в общината е направено много и са реализирани проекти, които са допринесли хората да живеят по-добре. Областният координатор подчерта, че общинските съветници и представителите на ГЕРБ трябва да продължат да помагат за решаване проблемите на хората.