Кои билки подсилват либидото? – Връзката между здравето и потентността

Общество

09-04-2020, 17:21

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Не оставяйте най-хубавото от живота да ви подмине

Човешкият организъм е сложна комбинация от нашето психо-емоционално разположение и био-химичните процеси, протичащи на чисто клетъчно ниво. Затова и здравето не може да бъде разглеждано като зависещо само от един определен фактор, като сезонния грип. Всеки един от нас е като произведение на изкуството – цялостен образ. Ако единият елемент се премахне или не работи, то тя се превръща в драсканица или рисунка.

Това важи за абсолютно всяка една негова функция – от тази на сърдечно-съдовата система до тази на пикочно-половата. Да, нашето либидо е нормално и ние се радваме на взаимна наслада в леглото единствено тогава, когато сме здрави. Резкият спад в сексуалното желание се отдава или на проблем във връзката, или на прекомерна умора и изтощение. Но може да бъде провокиран и от хормонални промени вътре в организма.

Затова и експертите съветват да водим природосъобразен и чист живот, който  включва здравословно меню и редовна физическа активност. Не са малцина и тези, които разчитат на натурални средства за стимулиране на либидоНо кои са най-препоръчителните храни за подсилване на либидото? Различават ли се винаги за мъже и жени? Трябва ли да ги консумираме всеки ден?

Прочетете статията докрай, за да научите!

Връзката между Либидото и Доброто Здраве

Ако се радвате на нормални нива на либидо и интимно желание, то най-вероятно вероятно сте в доста добра физическа и психическа форма. Но, понякога, то не е точно такова, каквото желаете то да бъде и изпитвате симптоми като еректилна дисфункция или намалено сексуално желание (при мъжете. Или пък на невъзможност за изпитване на удоволствие, ниско либидо, както при мъжете, така и при жените. Може би е време да въведете някои промени ж начина ви на живот. Можете да започнете с наблягането на някои храни, подсилващи романтичния апетит. Така ще стимулирате организма си да произвежда повече полови хормони. А това е най-добрият начин за естествено подсилване на сексуалното желание.

Ето как да започнете да го правите в 2 лесни стъпки:

  1. 1. Снабдявайте тялото си със най-чистите възможни храни и билки, за да произвеждате хормони и да подобри сексуалните ви функции.
  2. 2. Прилагайте специални билки за по-силно либидо, които регулират и балансират цялата ви ендокринна/хормонална система.

Кои Са Най-Препоръчителните Билки за По-Силно Либидо и Повече Потентност?

Пазарът предлага достатъчно натурални средства за подсилване на либидото. Типичен пример за такова е билковият разтвор ЛонгЪп с екстракт от Трибулус терестрис. Той е подходящ за мъже на всички възрасти. Но кои са най-мощните билки за стимулиране на потентността и засиленото интимно желание. По-долу сме подбрали някои от най-мощните от тях:

-  Бабини зъби (Трибулус терестрис – Tribulus terrestris)Българската гордост по отношение на билките за мъжественост и потентност е подходяща и за мъже, и за жени. Расте в крайните части на Стара планина. Там, където чукарите и се целуват с морето. Можете да я откриете навсякъде по българското Черноморие. Тя засилва кръвообращението и сексуалния импулс. Популярността и отдавна е излязла отвъд границите на родината ни.

Тонгкат Али (Tongkat Ali): Това е феноменално рядко цъфтящо растение, подобно на дърво. Произхожда от Индонезия. Представлява една от най-мощните стимулиращи хормоните билки за секс на планетата. Счита се, че е едно от малкото природни вещества, за които научно е доказано, че действително въздейства благоприятно на интимното желание. Много мъже го използват  като естествена добавка за еректилна дисфункция (ЕД).

Екстракт от Рога на Елен: Може да не знаете, но мъжките елени, известни като рогачи, са доста интензивни сексуални животни. И поради някаква странна, но завладяваща причина, рогата им концентрират хормоналната и сексуалната им енергия. Те са богати на простагландини. Това са хормонални съединения, които помагат за контрол на кръвното налягане, хармоничната работа на гладката мускулатура и стимулират жлезистата секреция. Както и синтеза на калций и ускорения растеж на клетките. Екстрактът е известен като една от най-добрите билки срещу еректилна дисфункция и подсилване на либидото.

Бъдете Активни – в Леглото и Извън Него!

Ако считате, че има какво да се желае повече по отношение на сексуалното ви желание, то е време за промяна. Можете да започнете с някое натурално средство за положително повлияване на либидото, като сиропа LongUp. Но се фокусирайте и върху начина си на живот. Спортувайте умерено, но активно. Не оставяйте най-хубавото от живота да ви подмине!