Започнаха снимките на новия игрален филм "Пакет Вечност“ (снимки)

Благоевград се превърна в снимачна площадка за новия игрален филм на Магделена Илиева

Благоевград се превърна в снимачна площадка за новия игрален филм ,,Пакет Вечност“ на Магделена Илиева.

Започнаха снимките на новия игрален филм „Пакет Вечност“ в Благоевград, подкрепен от ИА „Национален филмов център“. Режисьор и сценарист (съсценарист е съпругът й Джонатан  Хайделбергер) на филма е родената в Благоевград Магделена Илиева, като това ще бъде нейният пълнометражен дебют. Продуцент е Мартичка Божилова от продуцентска компания ,,АГИТПРОП”. В главните роли ще се превъплътят Стоян Дойчев, Мариана Крумова, Ванина Кондова, Александра Сърчаджиева и дъщеря й, Константин Тодоров и Китодар Тодоров.
Филмът ,,Пакет Вечност“ е драма с елементи на комедия, а действието се развива в малък български град. Екипът избра Благоевград за заснемане на основните сцени в него.

Основните екстериорни снимки стартираха на 7 септември на Автогара Благоевград и мемориален комплекс „Памет и Вяра“ , като продължават до 16 септември, когато ще бъде заснета и кулминационната сцена, развиваща се на езерото Бачиново. Ще се снима още на територията на Младежкия дом, както и на оживени улици, булеварди, кафенета и ресторанти в града.
Партньор в организацията по заснемането на култовите сцени от филма и обезпечаването на престоя на снимачния екип и актьорите е Община Благоевград.