ГЕРБ към опонентите, разпространяващи фалшиви новини: Лъжата ли е вашата алтернатива?

ГЕРБ обвини политическите опоненти, че употребяват по нечистоплътен начин кампания в помощ на бедните

ГЕРБ отговориха на кампанията срещу тях, внушаваща че купуват гласове на бедни хора с пакети храна. Тя тръгна със стара снимка в социалните мрежи.

„От вчера се разпространява една много тежка фалшификация. Споделя се от г-жа Манолова и представителите на нейното формирование, от партията на Васил Божков... Това са хората, които в момента фабрикуват тази много грозна спекулация. Истината е, че същата снимка е от 19 декември 2020 г. – по инициатива на ГЕРБ в Перник за помощ на социално слаби хора. И още една: Отново от декември месец м.г. този път в Плевен. Това са реалните факти, това е истината“, обясни на пресконференция в централата на партията лидерът на младежите на ГЕРБ Георг Георгиев.

Той обвини политическите опоненти, че употребяват по нечистоплътен начин една кампания в помощ на бедните. Изказа и съжаление, че предизборната агитация е добила нецивилизован и неконструктивен вид.

"Това е истината, а „борците за справедливост“ се опитват да я пречупят през собствената им изкривена, манипулирана и лъжлива призма“, подчерта кандидат-депутатът.