Застреляха мъж на Околовръстния път в София /обновена/

Крими

06-04-2021, 21:05

Снимка:

МВР

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Разпитваха свидетели по дело за грабеж и убийство в село Пелишат

Жертвата е 46-годишен бизнесмен

Столичната полиция издирва извършител на тежко криминално престъпление, станало на кръстовището на Околовръстен път и бул. “Симеоновско шосе”. Простреляният е 46-годишен мъж, починал е на място.

Сигнал за стрелбата е получен в 20.04 часа на телефон 112. Веднага е създадена организация и незабавно към мястото на инцидента са насочени полицейски и екипи на спешна помощ. Самоличността на простреляния мъж е установена, той е на 46 години, уточни на брифинг административният ръководител на Софийска градска прокуратура Илиана Кирилова. В колата той е пътувал с 11-годишно дете, което е било на предната седалка, то не е пострадало, подчерта още градският прокурор.

Директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев допълни, че в информационната система на МВР има данни за криминалистически регистрации на починалия. В момента се извършва оглед на местопроизшествието, събират се веществени доказателства и ще бъдат направени всички необходими експертизи. По думите му предстоят оператовно издирвателни действия. На място има свидетели, които ще бъдат разпитани. Образувано е досъдебно производство.

По информация на Би Ти Ви жертвата е 46-годишният Николай Драгополов, който собственик на автокъща.