Цветен хороскоп за юни

Цветята на този месец са камбанка, маргаритка и лале

1–11 юни
Камбанка
Кой не познава това нежно цвете? Успоредно със затрогващата му красота, природата го е дарила с определена консервативност. Родените през този период обичат стабилността и се отнасят негативно към промените. Те ценят това, което имат, никога не гонят химери, а се задоволяват с постигнатото („Не гони дивото, когато имаш питомното!“) По прицип имат добро семейство, хубав дом, стабилна работа. Любовта им към реда се съчетава с рядкото умение да създават комфорт буквално „от нищо“. Ако сте родени през този период, хубаво би било  да добавите една идея разнообразие към стабилния си живот, която, повярвайте, няма да ви лиши от усещането ви за увереност.
12–21 юни
Маргаритка
Скромното очарование, свойствено за това цвете, се предава и на хората, родени през този период. Като правило те са наблюдатели, които не участват активно в житейските процеси. Те са домошари, обичат уюта и общуват предимно с тесен кръг от приятели и роднини. Пред неочакваните събития в собствения си живот предпочитат телевизионни сериали и криминални романи. Само в критични ситуации са способни на решителни и смели постъпки. Ако сте родени през този период, е възможно животът ви да не е бляскав, но затова пък е стабилен и благополучен. Вероятно имате здраво семейство и добра работа, което не е никак малко.
22 юни–1 юли
Лале
Лалетата са пролетни цветя и затова са надарени с особена жизнена сила. Родените през този период обичат свободата и са независими още от детството си. Те са открити и честни, деликатни и тактични. Много неща им се отдават в живота, макар винаги да остават с усещането, че са способни на повече. Не се отличават с особено постоянство в любовта, особено в младежките си години, но с времето все пак създават стабилно семейство. Ако принадлежите към този знак, навярно животът ви е интересен и наситен. Намалете малко самоувереността и неотстъпчивостта си и наистина ще можете да постигнете всичко, което поискате.
/Източник zeleno.bg/