Безкомпромисно! Плевенските полицаи удариха СДВР и спечелиха за шести път Републиканското!

Униформените от града на Панорамата надвиха състава на СДВР с 2:1 в повторение на миналогодишния финал

Плевенските полицаи триумфираха за втора поредна година на Републиканското първенство по футбол за служители на МВР в "Албена"! Униформените от града на Панорамата надвиха състава на СДВР с 2:1 в повторение на миналогодишния финал, като така прибавиха шеста купа от престижната надпревара в своята колекция.

След игра на нерви и нулево първо полувреме столичани успяха да стигнат до шанс за откриване на резултата в началото на втората част. Това обаче мотивира плевенските лъвове и малко след това те успяха да изравнят след показна атака, при която Цветан Петров изведе Иван Джантов и той не сбърка - 1:1. Пет минути преди края на срещата последва ново ювелирно нападение, като във финалната му фаза Джантов и Петров си размениха ролите и последният реализира за обрата - 2:1. До края на срещата плевенчани контролираха темпото на игра и не оставяха шансове на своя съперник.

Припомняме, че отборът на ОДМВР - Плевен стигна до решаващия сблъсък след изключително силни игри и победи над тимовете на Ловеч, Пазарджик, Перник и Враца.

Поздравления за целия отбор! Плевен се гордее с вас!