Бойко Борисов: Рашков е като лъжливото овчарче

"Аз врагове в политиката не искам. Искам да имаме конкуренти. Но как да стане, като партиите срещу нас никога не са построили нищо. Няма един показател, по който да ни сравнят. Затова сега всички са се обединили срещу нас. С това само показват колко са слаби“, заяви Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти в Пазарджик.

Лидерът на ГЕРБ отбеляза, че Бойко Рашков, като "ръководител на кандидат-президентския щаб", е натоварен да върши цялата мръсна работа.  "Рашков е като лъжливото овчарче. Подслушвали сме, яли сме хора, купували сме гласове. И нито едно доказателство за всичко това – дни преди края на кампанията. А пък един друг министър от Харвард точи язовири. Искаха да източат водоема и в Севлиево, но като се усетиха, че ги разкрихме – се отказаха“, добави лидерът на ГЕРБ.

Борисов изрази съжаление, че медиите не намират време да разследват Спецов и партньорите му, имотите на Рашков, хората в Митниците, в разплащателните агенции.

"Новите-стари политици спряха „Хемус“, санирането и големите инфраструктурни проекти по места. Наясно са, че ще управляват кратко. Затова сега ще откраднат каквото могат! А в същото време нас обвиняват. За такива хора народът е измислил израза "Крадецът вика: дръжте крадеца", подчерта Борисов.