Как да изберем най-печелившата игра на EGT

Общество

07-09-2021, 14:23

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Но кои са най-печелившите EGT игри, кои са с най-висока волатилност и коя да изберем?

Компанията Euro Games Technology или EGT е българска компания създадена през 2002 година. Тя е една от най- прогресивните компании в световната игрална индустрия. Основният й продукт са модерни слот машини с прогресивен джакпот и разнообразна система от мултигейм миксове. Дистрибуторската мрежа на EGT обхваща офиси в 25 страни. Компанията обслужва онлайн игралният пазар почти 20 години, като всяка година създава много нови продукти и игри. Чрез платформата й почитателите на хазарта могат да играят любимите си игри онлайн, безплатно и дори без регистрация.

 Слотовете били те класически,  плодови или с други изображения, 100 Супер Хот, Супер Хот 40, зарове, игри на карти, рулетка и дори безплатни кено игри – разнообразието им е голямо и може да задоволи предпочитанията на всеки играч.  Игрите предлагат множество бонуси, прогресивен джакпот, безплатни завъртания и  всякакви други възможности за печалба.

Но кои са най-печелившите EGT игри, кои са с най-висока волатилност и коя да изберем?

Най-популярните игри и тези, на които EGT много залага като разработка са ротативките.  Преобладаващият им дизайн е с плодове, но  разбира се има и игри с животни, морска тематика, пирамиди, дракони и много други. Всички те са с прогресивен джакпот. Един такъв джакпот е Jackpot Cards, който изненадващо може да бъде спечелен на всяка една ротативка. Той не се влияе от направения залог, не се пада при определена комбинация на символи и досега остава загадка за тези, които са го проучвали. Jackpot Cards има 4 суми, които отговарят на четирите бои на картите  пика, купа, каро и спатия. Сумата, която се начислява към сметката на играча зависи от боята, като се е случвало пиката да достига до един милион лева. Най печелившите от слот игрите са Супер Хот 20, Супер Хот 40, Shining crown, Rise of Ra, Supreme Hot и други.

Rise of Ra е на египетска тематика и носи най- много точки, като при нея, както и при другите ротативки може да се активира джакпот рунд. Освен нея останалите игри с висока волатилност също носят добри печалби. Сред тях са Cats Royal, Amazing Amazonia Great Empire и други.

Flaming hot слотът е с плодова тема и има 40 линии за печалба. Залозите са от 40 до 2400 монети, а максималната награда е 1 200 000 монети. Различните плодчета дават различна печалба, като най- голяма е тя от златният знак $. Именно този знак може да донесе така чакания джакпот.

Shining crown или Златната корона е също много печеливш класически слот. Играта има 10 линии за печалба, като тя се формира в зависимост от различните плодове. Горските плодове например дава 14 000 монети, а crowd wild замества основните изображения. Знакът $ и звездата действат като скатери и дават съответно 20 000 и 4 000 монети.

Supreme Hot също е с класическите за слот машините плодчета грозде, череши, ябълки и праскови.

При тази игра при запълване на полето с един от тези символи изплащането се удвоява. Звездите и камбаните са по- печеливши от останалите и носят по 1600 монети за три еднакви символа, кюлчетата BAR дават по 2000, а знака $ 4000 монети. Най- голяма е печалбата от седмиците.

Amazons battle e с тема за дивата природа, чиито главни герои са четири момичета от Амазонка. Играта е с  5 барабана и 30 линии за печалба, като максималният залог е 600 монети. В нея има два специални символа. Единият е щит, който е скатер и активира бонусния кръг на играта. Конят в броня е wild символ, който замества всички основни символи и дава до 20 000 монети. Amazon‘s battle предлага още 7, 15 или 30 завъртания като бонус, както и характерният за всички EGT игри прогресивен джакпот, който е в четири варианта.

Zodiac wheel – Колелото на зодиака е с една от най- оригиналните теми за слот машини, разработена от EGT. Тя е с пет барабана и пет линии за печалба. Посветена на астрологията в нея присъстват символите на телескоп, астролог, момиче и Вселената. Друг символ е книгата, който може да изплати до 30 000 монети, а дискът със зодиакалните знаци може да се появи на барабани 2, 3 и 4 и да замени някои от основните изображения.  Сред бонусите в играта са рисковия кръг и прогресивния джакпот. Рисковият кръг се активира след всяко печелившо завъртане, докато прогресивният джакпот се активира по всяко време.

Сред печелившите игри на EGT са още 100 котки, 5 dazzling hot и  Jungle adventure.

Която и от тях да изберете ще се насладите на една интересна и забавна игра, с много бонуси, прогресивен джакпот и безброй възможности за големи печалби.