Приключи периодът на ретроградните Меркурий, Сатурн и Юпитер

Животът

18-10-2021, 19:19

Снимка:

https://bg.wikipedia.org/

Автор:

Мария Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Днес е Международен ден на свободата и солидарността

Астролозите обявиха края на един напрегнат период, свързан с ретроградните планети Меркурий, Юпитер и Сатурн, които вече са в директен ход. 
Какво ни очаква от тук нататък?
Свобода, късмет и възможности!
"Планетата Юпитер в астрологията се свързва с оптимизма, справедливостта, щедростта, правосъдието, пътуванията, висшето образование, духовното и религиозното познание, развитието и разширението.
Юпитер беше ретрограден до днес, това беше време за личностното развитие и вътрешното израстване. Възможно е в този период да сме открили нещо фалшиво вътре в себе си или в другите около нас", твърди астрологът Ивелина Рускова.
По думите й, възможно е да сме усетили и открили нови възможности, които са резултат от нашите усилия, предприети в миналото или произлизащи от хора, с които сме имали отношения отдавна.
В негативен план може да сме се срещнали със стари проблеми, които не са били решени в миналото.
"А от днес вече възможностите и перспективите са големи, с голяма лекота ще се осъществяват нашите планове и цели.
Ще имаме един светъл път изпълнен с късмет и много щастливи възможности за реализация на всички наши проекти.
Време е за действие вече, всичко което беше заспало изведнъж ще се отпуши с пълна сила, и май - важното ще се реализира лесно и спокойно.
От днес и Ретрограден Меркурий тръгва в директна посока, все пак изчакайте още два, три дена да се съвземе напълно, защото всяка ретроградна планета връщайки се към нормалното си движение има един стационарен период.
Като цяло всичко ние ще усетим изведнъж как нещата в живота ни тръгват с едно темпо, всичко което стоеше и беше замръзнало ще се тръгне с бърза скорост напред и ще имаме много положителни развръзки в много направления", категорична е Рускова.
Тя припомня, че три планети досега бяха ретроградни Сатурн , Юпитер и Меркурий, голямо изпитание и големи уроци.