Внушителен спортен джакпот се трупа в интернет

Спорт

21-10-2021, 15:43

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Всеки хазартен играч обожава тръпката на купищата двубои от съботната и неделната програма на най-големите първенства във футболна Европа. Всеки предвкусва шанса си за сериозна печалба, комбинирайки най-различни видове залози според събитието и направения анализ на база на фактите и статистиката. В душата на всеки любител на тези занимания обаче се мъдри въжделението да удари „джакпота“, образно казано. Е, джакпотът вече съществува като понятие не само в света на тотото, но и е наличен за всички потребители на сайта Palms bg. Новото предложение стимулира конкретен тип залози, които могат да отведат щастливия печеливш до висини, отвъд най-смелите му мечти. В следващите редове ще ви запознаем в детайли с правилата за участие в тази безпрецедентна оферта на хазартния бранд.

Palms Bet се е наел да организира тримесечен турнир, който дава възможност за високи парични приходи при умело познаване на събитията от света на футбола. Всяка седмица се раздава джакпот, който достига до колосалните 500 хиляди лева за печелившия. Офертата важи до последния ден на 2021-а година, което значи, че тепърва ще има още много седмици, в които да изпробвате късмета си. Има и друг любопитен момент – награди има, дори и да не сте изпълнили максималните условия, предвидени за играта „Джакпот Супер15“.

Да започнем от условията за участие. Всъщност те са напълно прозаични и стандартни. Необходимо е единствено да имате навършени 18 години, за което сайтът ще се увери чрез верификация на документи за самоличност, както и регистрация в Palms Bet. Оттам насетне „магията започва“, както гласи старото клише. Необходимо е да отидете в секцията „Спортен джакпот“, където ще откриете 15-те подбрани срещи за уикенда от страна на компанията. Оттук вече навлизаме в същината на играта.

Palms Bet избира ежеседмично 15 футболни срещи от най-големи първенства в Европа, на които трябва да се опитате да дадете точна прогноза. Уловката е, че тук не ви е даден особен избор по отношение на крайния изход, който може да посочите. Компанията изисква от вас да посочите единствено крайния изход от дуелите – победа за домакин, победа за гост или равенство. Звучи изчистено като формат, но всеки хазартен тип знае, че именно това са най-сложните за отгатване категории. Все пак, наградата си заслужава усилията.

Вероятно се питате с каква стойност трябва да е залогът, след като сте дали прогнозите си за 15-те събития. Минимално се изисква да заложите 1 лев за всяка прогноза. В случая, ако добавите прогноза за всички 15 събития, ще се наложи да използвате 15 лева от личните си средства. Може обаче да прецените и да играете двубоите на сингъл.

Стигаме и до най-вълнуващата част – наградният фонд. Всеки, който познае крайният изход на всяка една от 15-те срещи,  ще може да се наслади на джакпот от половин милион лева. От друга страна, за тези, които познаят по-малко от 15, съответно 14, 13, 12, 11 и 10, също ще има награди, които в някои случаи не може да се каже, че са само „утешителни“. За 14 прогнози състезателят взема 100 хиляди лева, за 13 – 1000, за 12 – 200, за 11 – 50 лева безплатен залог за спорт, а за 10 – 50 безплатни завъртания в казиното. Надали ще намерите по-привлекателна игра в цялото хазартно пространство.