Починал е младият попфолк изпълнител Денис Теофиков

Общество

24-10-2021, 17:31

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Тъжната вест бе съобщена от продуцентите му

На 21 години е починал един от най-добрите млади изпълнители на музикална компания “Пайнер“ – Денис Теофиков. Това съобщиха от телевизия "Планета".

"Певецът завинаги ще остане в сърцата ни като едно младо и безкрайно талантливо момче, което за кратко се превърна в идол за публиката и успя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални хитове, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената буквално заблестяваше, когото той се качи на нея", написаха продуцентите му.

"Винаги ще помним енергията, която той влагаше във всичко, което прави и най-вече в музиката, енергията, която раздаваше за всички нас. С много мъка и тъга се разделяме с теб, Денис Теофиков, но ти оставаш завинаги в сърцата ни! Поклон пред паметта ти! Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ изказва искрени съболезнования на семейството и близките на Денис Теофиков!", се посочва още в официалното съобщение.

По информация на "24 часа" попфолк певецът сам е сложил край на живота си, скачайки от седмия етаж на сграда в района на Царско село.