Фолк певицата Орнела е жива и здрава

Булевард

26-10-2021, 18:14

Снимка:

кадър

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Сайтове обявиха изпълнителката Орнела за мъртва

Появилата се по-рано днес информация в редица сайтове, че попфолк певицата Орнела е починала, се оказа фалшива. Това обяви във Фейсбук гримьорът Мис Бони, който всъщност сам спомогна за разпространението на "тъжната вест", публикувайки прощален пост. Куп интернет медии на мига решиха да го цитират, но малко след това гримьорът изтри написаното от фейсбук страницата си.

В последвало специално видеообръщение той се извини на Орнела, семейството и феновете ѝ и сподели, че е разговарял днес с нея.

"Орнела е жива и здрава, чух се току що с нея на видеовръзка. Подлъгах се по информацията, която вървеше по сайтовете и споделих прощален пост, който е абсолютно ненужен. Орнела е жива и здрава. Нейното състояние е абсолютно перфектно, чувства се идеално. Извиних й се лично и на нея", сподели Мис Бони.

Орнела, чието истинско име е Теодора, бе част от музикална компания „Съни Мюзик“ в периода от 2000 до 2002 г., когато издаде и два доста успешни самостоятелни албума. Сред най-известните ѝ песни са "Тип-топ", "Невиждани очи", "Изпий си кафето", "Търгваш ли" и "Как боли".