Сръбският певец Драган Коич - Кеба изпя българска песен (Видео)

Булевард

29-10-2021, 10:44

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Популярният сръбски изпълнител Драган Коич – КЕБА пусна преди дни песен на сръбски, която вече е добре позната в България на български език. Парчето се казва „1000 puta” и носи балкански привкус и много темперамент. Авторът на музика е българският композитор и певец – Румен Борилов, който се оказа и голям фен на сръбския си колега.

Миналият уикенд „1000 puta” се сдоби и с промоция в България по време на поредните гостувания на Кеба в Пловдив и София. Сръбските фенове определиха песента като новия хит на певеца и не спряха да я поръчват. В много родни радиостанции и нощни клубове песента вече се върти и набира все повече популярност. Парчето има и видео клип и може да бъде видяно в youtube канала на КЕБА. Освен тази песен сръбският певецът ще поднесе на феновете си няколко дуета с добре познати колеги, една от тях е Ана Бекута, а след това и с друга много популярна и обичана сръбска певица в България. Коя обаче е тя, Кеба не иска да издава за момента и обещава, че меломаните ще останат приятно изненадани от съвместния им дует.

Кеба е един от най-обичаните сръбски певци в България, той често е желан гост в страната ни и успява да завладява сърцата на почитателите си с приятния си глас и нестихващата енергия, която притежава.