Синът на зам.-министър изчезна в Пампорово, издирват го

Архив

30-12-2021, 15:24

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Няма връзка с 15-годишното момче от 10:30 ч. сутринта

Синът на заместник-министъра на енергетиката Пламен Данаилов е изчезнал тази сутрин в Пампорово. Семейството няма връзка с 15-годишния Алекс от 10,30 часа.

"От 10.30 часа днес нямаме връзка със сина ни, 15-годишно момче, Алекс. За последно е видян на писта А5, ПАМПОРОВО! Облечен е с черен ски екип и черна каска, висок около 185. Обявен е за издирване. Детето няма телефон. Моля Ви, ако някой го забележи да се обади на телефон: 0899929696. Безкрайно благодаря", написа баща му Пламен Данаилов във Facebook.

Майка му разказа пред "24 часа", че момчето отишло на ски с приятели и баща си. В колата на родителя обаче забравило чантичката с парите, документите и телефона си. "Той е обявен за издирване, свързали сме се с приятелите му, както и с планинската спасителна служба, обявен е за издирване", каза жената.

15-годишният Александър е бил на ски с приятели. Спускали са се по черна писта, казал е: "Само да си оправя каската и се спускам след вас". От този момент натам няма връзка с него, разказа сестрата Дарина Данаилова. Облечен е изцяло в черно.