Лудогорец привлече защитник

Спорт

12-01-2022, 13:49

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Защитникът Жан Карничник е новото попълнение на Лудогорец. Очаква се утре 27-годишният бранител да премине медицински прегледи в Разград.

Карничник затвърди мястото си в титулярния състав на Мура и бе един от незаменимите членове на "черно-белия" шампионски отбор. С добри игри Жан спечели и повиквателна в националния отбор на Словения, за който записа четири мача. Бранителят бе обявен за най-добър
футболист в Словения за сезон 2020/2021.

За състава на Мура има 180 мача във всички турнири и 18 гола.

"Трудно ми е да кажа нещо друго освен просто да благодаря за всичките мигове. Благодаря по-специално на клуба, целия персонал и изключителните фенове, които ме приеха като свой през тези четири години и половина. През това време написахме история от Втора лига до титлата за купата, до титлата на националните шампиони и накрая до конферентната лига. Тук се развих като футболист, станах национал и бях обявен за най-добър играч в лигата. Заради всичките години, които прекарах тук, винаги нещо ще ме обвързва с Прекмурие. Затова се надявам и вярвам, че това е само временно сбогуване с "черно-белите.", заяви на раздяла Карничник.