БАЗ и СЗБ: Гаврата продължава и този път започна от Смолян

Общество

12-01-2022, 20:24

Снимка:

архив

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Oт бранша излязоха с остра позиция към правителството по повод мерките, които се предприемат

БАЗ и СЗБ излязоха с остра позиция към правителството по повод мерките, които се предприемат. Оказва се, че въпреки обещанията, нощните заведения в Смолян са били затворени, въпреки всички изпълнени изисквания наложени от управляващите.

Ето какво написаха от БАЗ и СЗБ:

Гаврата с българския бизнес продължава, като този път започна от Смолян. Провеждахме срещи, писахме писма, гледахме интервюта, включително и днес, в които ни се обясняваше, че каквито и мерки да се предприемат, те ще са на база заетите интензивни легла в болниците. И хоп – Смолян затвори дискотеките! Само тях! А премиерът Кирил Петков баш днес откъдето и да е карантиниран обяви, че каквито и мерки да има, ще се обсъждат с бизнеса…

Тогава бизнесът ви казва – отменете заповедта си за Смолян!

Ние от 2,5 месеца работим със сертификати за служители и клиенти. Всичките ни чистачки, които не са виждали клиент на живо са ваксинирани, защото иначе остават на улицата и вие пак ги направихте безработни… Вие, неуважаеми властвзели как работите и защо се изпозаразявате взаимно?

Опитахме с „конструктивен диалог“, както е модерно да се казва във времената на Промяната. Нищо не се случи! Лъгаха ни, лъгаха ни и накрая започнаха да ни затварят. Отново само нас!

Ами няма да се получи по този начин… Анализирахме, анализирахме и решихме: Нашият бранш започва подготовка за масови протестни действия срещу дискриминационните мерки, които го убиват.

И срещу измислените и половинчати компенсации на космическите цени на ток, газ и всяка една стока от първа, втора и n-та необходимост.

Опитахме в кабинетите ви – не стана. Гледайте ни тогава по площадите, скрити зад полицейски кордони…Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"