Неочакван удар от роднини по жената на Роналдо

Спорт

24-01-2022, 09:11

Снимка:

instagram

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Само няколко дни преди да се състои премиерата на документалната поредица „Аз съм Джорджина”, посветена на Джорджина Родригес, половинката на Кристиано Роналдо, претърпя неочакван удар и то от близки хора.

Чичото на манекенката я нападна откровено, като я нарече „зла жена”. По думите на Хесус Родригес, Джорджина е прекъснала всякаква връзка със семейството и роднините си в момента, в който стана ясно, че тя има отношения с един от най-добрите футболисти в света.

„Тя може би се срамува от нас и си мисли, че е по-добра от нас, защото ние не тънем в нейния лукс. Никога не съм я молил за нищо. Откакто е с Роналдо, тя се е обадила един или два пъти”, възмущава се чичото на Джорджина, който твърди, че се е грижил за нея, докато баща ѝ е бил в затвора заради наркотици.

Тя е много неблагодарна и надута. Писах на Роналдо един ден във "Фейсбук" и му казах, че жена му е зла. Никога не съм искал нищо от нея, а тя се отнесе така с нас", обясни братът на майката на Джорджина.

Леля й Лидия също я нападна и каза, че един ден целият свят ще разбере каква негодница е.

Документалната поредица „Аз съм Джорджина” ще разказва за живота на жената до Кристиано Роналдо. Премиерата ще се състои на 27 януари, когато Джорджина ще отпразнува и своя 28-ми рожден ден.