Арестуваха банков служител за кражба на пари от сметката на Неймар

Спорт

11-02-2022, 09:30

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Банков служител е бил арестуван от полицията в Бразилия по подозрение в кражба на пари от банковите сметки на футболната звезда Неймар. Става дума за сравнително малка сума от около 40 хиляди долара, съобщиха властите в Сао Пауло пред агенция "Ройтерс".

Заподозреният е работил в неназована местна банка, където футболистът на Пари Сен Жермен и бразилския национален отбор и неговият баща имат сметки.

20-годишният мъж е арестуван за "измама на клиенти на банката", се казва в изявлението от полицията.

Въпреки че името на Неймар не се посочва конкретно в официалното съобщение, служителят, отговарящ за случая е обявил, че става дума за футболната звезда и обясни как се е случила предполагаемата кражба.

"Какво е направил този човек? Взимал е паролите от колегите си е крадял малки суми от сметките на известни богати личности. Въпросните хора не са забелязали. Първо е направил трансфер от хиляда долара, после за 10 хиляди, 20 хиляди, 50 хиляди до общата дума от 200 хиляди долара", разкри Фабио Пинейро Лопес

Той потвърди, че една от сметките е тази на Неймар.

"Когато пострадалите разбрали за кражбата, са се обадили в банката. След това е започнало разследването", добави полицейският служител.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"