Красива дупничанка се включва в ТВ шоуто "Ергенът"

Влюбва се във Виктор още когато го вижда по телевизията

Красива дупничанка се включва в най-новото ТВ риалити шоу "Ергенът" по Нова ТВ и ще се бори за сърцето на най-известния красавец в страната - бизнесменът Виктор Стоянов.

Венета Костова е на 31 години и е родом от Дупница. Завършила е "Фармация", с което изключително се гордее. Работи като търговски представител в компания за пробиотици. Обича да общува, а най-силното й качество е, че умее да се забавлява и с лекота приковава вниманието върху себе си. Голямата болка в живота на Венета е, че е изоставена от майка си на деветгодишна възраст. Търси точно определен тип мъж – обгрижващ и романтичен. Влюбва се във Виктор още когато го вижда по телевизията и е готова на всичко, за да го спечели.

Известният фитнес инструктор и модел, бивш национален състезател и треньор по гребане Виктор Стоянов е мъжът, който ще се впусне в търсенето на любовта в най-романтичното риалити – „Ергенът“. Целият живот на 31-годишния софиянец е свързан със спорта. Завършва спортно училище и продължава образованието си в НСА, а едва 16-годишен става част от националния отбор по академично гребане. Има множество титли, бил е многократен републикански шампион. След контузия остава за известно време на гребната база, но като треньор на деца, и успоредно с това фитнесът се превръща в негова страст. Към настоящия момент работи като управител на фитнес зала, а към многобройните му ангажименти се прибавят и изяви като модел, участия в рекламни и музикални клипове.