Руслан Мъйнов като Крисия завоюва победата в третия лайв на Капките

Васил Найденов се присъедини към Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Фънки в журито

Третият лайв на култовото предаване на NOVA - „Като две капки вода“ - се превърна в поредния спектакъл с имитации, вълнуваща музика и позитивни емоции. Десетте участници дадоха най-доброто от себе си на сцената на шоуто, а изпълненията им бяха оценени от любимото жури - Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Фънки, към което се присъедини и легендата Васил Найденов. „Много се радвам, че съм на тази сцена отново, но за пръв път ще бъда жури. Впечатлен съм от колегите до мен и се възхищавам на това, което те правят толкова години. Ще ми бъде много трудно тази вечер“, сподели Васил Найденов.

Победата този понеделник бе завоювана от Руслан Мъйнов в образа на друг от участниците. Руслан излезе преобразен като малката Крисия и върна зрителите към  Детската Евровизия с изпълнение на „Детска планета“. „Изпълнението на Руслан силно ме разчувства. Според мен той направи най-важното, а именно - да покаже посланието на песента“, каза Крисия за представянето на Руслан.

Стартът на вечерта бе даден от актьора Моню Монев, който бе страхотен в образа на Джеймс Браун. След него под прожекторите излезе Анелия, неузнаваема в ролята на британската звезда с множество награди Ед Шийрън и хита „Bad Habits”. Дарин се сблъска с първия си женски образ на невероятната Ани Ленъкс.

Есил Дюран изненада всички с второто си поредно рок превъплъщение. Този път тя разтърси сцената в образа на рок гиганта Браян Джонсън от AC/DC. „Актьорски беше много добра. Страхотно закова! Поздравявам те за образа“, каза Юлиан Вергов след изпълнението й на „You Shook Me All Night Long”. Крисия влезе под кожата на американската звезда Барбара Стрейзанд с песента „Memory” от мюзикъла „Котки“, а Алисия зарадва феновете с великолепно изпълнение на „Македонско девойче“ в мъжкия образ на Володя Стоянов.

Най-трудни задачи имаха Мариана Попова, Краси Радков и Александър Сано, които трябваше да имитират звезди, които бяха в студиото и гледаха изпълненията им на живо. Бутонът на късмета отреди на Мариана да направи първия си двоен образ – този на Румънеца и Енчев. От публиката наблюдаваше Румънеца, който каза за изпълнението й: „Мариана е победител за мен тази вечер, няма смисъл да гледам останалите. Беше наистина страхотна!“ Краси Радков също се сблъска с двойния образ на естрадните легенди – Мими Иванова и Развигор Попов, които споделиха възхищението си от имитацията. Александър Сано остави всички без думи, излизайки на сцената като ексцентричната Гери-Никол.

Следващата седмица зрителите ще видят Анелия в образа на YLVIS, Мариана Попова като Уитни Хюстън,  Краси Радков ще бъде Тодор Колев, Моню Монев ще имитира Луна, Есил Дюран ще влезе в кожата на Селин Дион, Алисия ще видим като Лейди Гага, Крисия ще бъде Майкъл Джаксън, Александър Сано ще се преобрази в Роби Уилямс, Дарин Ангелов ще изпълни песен на AZIS, а Руслан ще представи Amr Diab.