Назначиха ново ръководство на "Български пощи"

Общество

04-05-2022, 10:46

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Богдан Теофанидис е новият изпълнителен директор

Богдан Теофанидис е новият изпълнителен директор на „Български пощи“, съобщиха от Министерски съвет. Оттам посочват, че той има над десет години опит в големи международни компании като заема различни регионални, ръководни и специализирани роли в областта на дигитализацията, финансите и изграждането на системи за управление, базирани на ключови показатели. 

Инж. Лъчезар Арсов ще бъде новият председател на Съвета на директорите на „Български пощи“. Той е специалист в областта на информационната сигурност.

Надежда Алексиева ще бъде заместник-председател в Съвета на директорите. Тя е юрист с дългогодишен опит в държавни дружества.

Виктор Фачев, който се присъединява към Съвета на директорите на „Български пощи“, има над 10 години професионален опит в управлението на човешки ресурси в различни сфери - от фармацевтичната до ИТ сферата.

Виктор Караджов също ще бъде член на борда. От МС посочват, че той има богат опит в изграждането и управлението на ефективни административни процеси. Снимка на Деня

Щрихи от Плевен