Почина любимец на зрителите от шоуто "Тутурутка"

Булевард

15-05-2022, 20:27

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Това е вторият актьор от култовото предаване, който се пренася на Небесната сцена

На 59-годишна възраст почина Светлозар Стоянов - един от актьорите, оставили следа в комедийното шоу "Тутурутка". Тъжната вест съобщиха бившите му колеги, които към днешна дата продължават успешно да развиват варненската група.

"Светлаки винаги ще си с нас в сърцата ни и на сцената! Аплодисменти за нашия Светльо! Сбогом брат, ще се видим там на небесната сцена сред звездите!", написаха от "Тутурутка" на своята официална страница във Фейсбук.

Не се посочва конкретна причина за смъртта му.

Светлозар Стоянов се присъедини към редиците на "Тутурутка" в края на 90-те, когато едноименното тв предаване вече беше национален хит и буквално в апогея на своята слава. Светльо и останалите зевзеци Иван Чешмеджиев, Венци Куцаров, Милен Минков, Васил Василев и Атанаска Вихърова се превърнаха за кратко време във всенародни любимци, издадоха няколко успешни аудио и видеокасети, осъществиха успешни национални турнета и дори успяха направят незабравим концерт в препълнената зала 1 на НДК през 2000 г.

Светлозар Стоянов е вторият човек от култовото предаване, който се пренася на Небесната сцена. През 2011 г. зверска катастрофа погуби 30-годишната Атанаска Вихърова в Канада.