Младежкото обединение на БСП има нов председател

Политика

22-05-2022, 10:00

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Това е Габриел Вълков - досегашният председател на младежите в София

Младежкото обединение на БСП има нов председател. Това е Габриел Вълков - досегашният председател на младежите в София.

От сърце желая успех на новоизбрания председател на Младежкото обединение в БСП Габриел Вълков! Не се съмнявам, че ще се справи отлично с новото предизвикателство. Опитът, който той натрупа начело на Младежката организация в БСП - София, е голямо предимство и ще бъде от полза за него на новия му пост. Той вече доказа, че може да взима решения, да носи отговорност и да организира работата на екипа", написа Калоян Паргов на профила си във Фейсбук. 

Бившият председател на столичните социалисти благодари на Вълков за общата им работа през последните години и подчертава, че по всяко време е готов да помага с всичко, което е необходимо. 

"Желая му да е все така упорит в отстояването на левите идеи. Да бъде справедлив в решенията си и достоен в постъпките си! Да вярва в общата работа за партията и да търси единение с всяко свое действие оттук нататък...", допълва Паргов.

"БСП има нужда от непокорния дух на младите, който не търпи несправедливостта, от амбицията и от смелите им мечти. БСП има нужда от решителни личности, които да я преведат през това бурно политическо време. Убеден съм, че Габриел Вълков е най-добрият избор! Нека да е здрав, уменията и възможностите ги има, а останалото е въпрос на желание...", отбелязва още той в публикацията си.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"