Пресаташето на БФС: Всичко стана за секунди и беше наистина кошмарно

Спорт

13-06-2022, 08:44

Снимка:

БФС

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

По думите му състоянието на национала е добро

“Ударът беше потресаващ! Това, което се случи беше наистина кошмарно”. Това каза в ефира на “Здравей, България” по Нова тв пресаташето на БФС Виктор Игнатов за катастрофата, която националния ни отбор по футбол претърпя преди дни в Грузия. 

Игнатов се возил в автобуса на пострадалия Тодор Неделев.

“Всичко стана за секунди. Всички коментирахме след това, че ако ударът беше челен , навярно последиците щяха да са по-тежки”, разказа Игнатов. 

По думите му състоянието на национала е добро. 

“Индикациите са, че се възстановява много добре. Вече започва да си припомня неща до момента на удара, след това нищо не помни”, каза още пресаташето на БФС.

Посред лекарите, ако изследванията на Неделев са с добри показатели, той ще бъде изписан от болницата до 3-4 дни, след което ще бъде настанен в хотел в Тбилиси. А то 15 дни може да се върне и обратно в България, където ще продължи своето възстановяване. 

“Процесът по възстановяване ще бъде дълъг и физически, и психически. Трябва да минат поне 3 месеца, за да започне да се мисли за неговото завръщане на терен. Най-важното е той да се възстанови”, каза още Виктор Игнатов.