Костадинов: Изборите са лекарството за оздравяването от политическата криза

Политика

13-06-2022, 17:28

Снимка:

БНТ, кадър

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Най-доброто решение в момента е правителството да подаде оставка. Още в началото на мандата му беше ясно, че четворната коалиция е порочно зачената и обединена само и единствено от интереси. ова се казва в позиция на лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Правителството със своите решения показва от първия ден, че не мисли за българския народ. Ето защо най-доброто решение е то да се оттегли, за да започнат да се решават кризите, създадени от самото правителство", допълва той.

"Отиваме на нови избори, в което няма нищо страшно. Напротив, това е най-правилното към момента и ще подейства като лекарство за оздравяването от политическата криза. Те са единственото решение, с което ще сложим край на този некомпетентен и лъжлив управленски режим и ще започнем да прилагаме политически решения за справяне с кризите", категоричен е Костадинов.

"Всякакви палиативни мерки като правителство на малцинството, кражба на депутати от една партия, които да подкрепят друга, договорки с ГЕРБ и ДПС, засилват агонията, показват деградацията на българското управление и ни връщат обратно в 90-те години в безвремието на Беров. Само че сега сме в безвремието, агонията и деградацията на Петков", казва още Костадинов.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен