Бойко Борисов: Къщичка за птички не са направили дори (Видео)

Политика

02-07-2022, 10:27

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи инспекция на напълно обновения спортен комплекс Балона в Пазарджик, ремонтиран по време на неговото управление.

"Нищо направено няма за тези месеци. Къщичка за птички не са направили дори. Но пък имаме най-гласовития спортен министър. Спечелих много басове, че в продължение на една година и велоалея няма да направят", заяви Борисов по време на огледа на спортните обекти.

"С две думи - всичко спря. Нищо не се прави вече. Не съм чул да се е помогнало на някакъв спортен обект", посочи кметът на града Тодор Попов. Той припомни, че реконструкцията на Балона е струвала 1,7 милиона лева, има модерна пречиствателна станция, отоплителна система на газ и солари, като вече има записвания за спортни състезания и тренировки.  

Кметът добави, че проектът за Околовръстното е спрян от бившия служебен министър Виолета Комитова, която е решила, че никоя от фирмите не отговаря на условията, с което реално е прекратила развитието на индустриялната зона.

След това Борисов се срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Пазарджик, пред които коментира актуалната политическа обстановка в страната.