Тошко Йорданов: Обажданията продължават, натискът е през приятели

Политика

03-07-2022, 09:46

Снимка:

БНТ, кадър

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Излязохме от коалицията заради грешните решения, които взеха Кирил и Асен. Затова би трябвало да си потъпчат егото и да предложат друг от техния екип, не е да нямат хора с капацитет. Самото представяне на Асен Василев за кандидат-премиер обрече разговорите. Това заяви председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

По думите му е несериозно да поставят условия с кого от ИТН да говорят, гледайки на депутатите като овце. Йорданов коментира, че няма да намерят други такива при тях, правят коалиция на предателите.

"Може да са им обещали да ги вкарат в листите им, иначе не виждам как тези ще продължат да бъдат депутати", каза Тошко Йорданов.

Той допълни, че обажданията продължават, като натискът сега е през приятели. "Кирил и Асен мислят за хората и за партията все едно са фирма и купувайки депутати, купуват акции. А то не е така в политическите партии", посочи той.

Постъпката на Виктория Василева е достойна, каза, че ще си изпълни ангажимента към ИТН. Така Йорданов коментира желанието на Василева да напусне парламента.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен