Бойко Борисов: „Промяната“ са пагубен експеримент за България (Видео)

Политика

05-08-2022, 16:00

Снимка:

Бойко Борисов/Фейсбук

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още малко му трябва на народа, за да разбере измамата. Последните издихания излизат едно по едно - 100 милиона са изгубили предишните управляващи от фонд "Земеделие“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със земеделците в Исперих.

"Продоволствена криза няма, предишното правителство я създаде", коментира още той.

"Контрабандата в момента е страховита. И не е само със зърното! Не случайно днес са сменени шефовете на НАП и Агенция „Митници“. Много скоро избирателите на промяната ще разберат как и с колко техните избранници са се облагодетелствали. На всички наши въпроси служебното правителство всеки ден дава отговори. И те са: хаос и катастрофа!", отбеляза лидерът на ГЕРБ.

"Отново слушах по телевизиите „ексклузивно“ как Кирил Петков е подписвал в Гранитна зала на МС договора с „Джеймкорп“, а после съвсем нетържествено го е развалил. А защо не подписахте така и договора за 7-те танкера? Защото, въпреки твърденията на госпожа Бориславова, този газ ще излезе десетки пъти по-скъпо за хората и индустрията", посочи бившият премиер.

"„Промяната“ са пагубен експеримент за България. И непрекъснато ни заблуждават с оферти. КЕВР им бил виновен!? А сега като излезе със 70% по-скъп газ?! Експериментът доведе до фалит навсякъде!", каза Борисов.

"Когато и служебното правителство разкрива измамите им, те се оправдават с някакви оферти. Защо не подписахте тогава договор? Днес стана ясно, че сме били пред извънредно положение заради ситуацията с газа", добави той.

Вижте повече във видеото: