Десислава Атанасова: Петков поставя някакви условия на Борисов с безумни аргументи

Политика

20-08-2022, 10:13

Снимка:

bTV, кадър

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Петков поставя някакви условия на Борисов с безумни аргументи. Безумни аргументи от безумен човек – било му време да се пенсионира, защото бил на годините на бащата на самия Петков. Например Атанас Атанасов е малко по-възрастен от г-н Борисов не знам защо призивите не са към него. Ако Борисов е на възрастта на баща му, дано Петков не се осмели да каже на Джо Байдън, че е на възрастта на дядо му.

Това заяви в студиото на „Тази събота“ по bTV председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Силно се надявам, че най-накрая през октомври газовата връзка ще заработи, защото стана ясно, че 15 месеца забавяне след управлението на ГЕРБ се дължи на лошото управление на Кирил Петков и неговото правителство", добави тя.

Атанасова заяви, че служебният кабинет се бори с хаоса, който бе оставен от редовния кабинет.

"Kирил Петков обясняваше как едва ли не са гарантирани газовите доставки за Българи с LNG само че изобщо няма резервиран капацитет и няма слот терминали. Онези митични седем договорени танкера на четири пъти по-ниска цена в крайна сметка се оказаха една оферта, за която единствено и само за един танкер ще има поносима цена“, каза още тя.

"Не стана ясно Кирил Петков и делегацията му, когато посещаваха САЩ, Азербайджан, когато бяха на вечери в Солун, какво са договаряли, с кого са договаряли", добави Атанасова.

Запитана кой е приемливият вариант за следващ премиер, тя заяви: „Не ме питайте за предизборна аритметика. Единствените, които могат да посочат партията-мандатоносител и следващ премиер, това са българските избиратели“.