Майките от „Системата ни убива“ заявиха, че ще се явят с „Изправи се България“ на изборите

Политика

21-08-2022, 15:50

Снимка:

Изправи се.БГ

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Майките от „Системата ни убива“ заявиха, че ще се явят с „Изправи се България“ с гражданска листа на предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Пo думите им причината да отправят покана към Мая Манолова е, защото тя винаги е била до тях и не ги е изоставила.

„Изборът беше много лесен. Ние сме непокорни. А партиите не обичат непокорните. Тя ни прие такива, каквито сме. Наясно сме какво ни очаква и какви игри стават в политиката. Разчитаме на нея да е до нас и когато започнат нападките знаем, че няма да сме сами“, обясниха майките на среща с медиите пред сградата на Народното събрание. С

ред тях са експерти от всички области на живота, професионалисти, които са се борили за правата на обикновените хора. Те добавиха, че и „Младите срещу системата“ се включват в тяхната гражданска листа, защото са хора с каузи и минало.

„За нас е важно какви хора са, качествата им и какво биха постигнали. Всеки, който е мачкан и е оцелял е станал после по-силен. Обикновените хора с техните проблеми са забравени от държавата и политиците. Отказаха се да гласуват, защото никой не ги представлява в парламента, след като бъде избран. Искаме да им върнем вярата, че държавата, която отива към пропастта, може да бъде спасена. Никой не вижда бедстващите хора в България, които са на всяка крачка“, добавиха майките.

„Ще отворим нашите листи за хора с каузи и в най-тежката лидерска битка в 25 МИР - София би било справедливо листата да оглави Вера Иванова“, обяви председателят на "Изправи се България" Мая Манолова.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен