ГЕРБ - Варна: Само ние можем да решим кризите, наследени от „Промяната”

Политика

30-08-2022, 11:58

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още в първия месец след изборите ще паднат цените на ток, горива и газ ще има, каза Даниел Митов, водач на варненската листа с кандидатите за народни представители в партийния клуб на район „Одесос”.

"Асен Василев толкова зловещо проби бюджета, че вече сме извън параметрите на еврозоната", коментира още зам.-председателят на ПП ГЕРБ и два пъти външен министър на страната.

Кметът на Варна и областен лидер на партията Иван Портних очерта забуксувалите проблеми с проектите за морската столица, заради липсата на отворена европейска програма, въпреки че са минали година и седем месеца от новия програмен период. Замразяването на строителството на АМ „Хемус” е с най-големи и тежки последици за развитието на икономиката в региона и цяла Североизточна България .

На срещата беше представена листата с кандидатите за народни представители, сред които са и районният ръководител на ГЕРБ – Одесос д-р Руслан Тошев и адвокат Юлияна Боева, общински съветник от групата на ГЕРБ в местния парламент, депутатите от 47-то НС Павел Христов, Бранимир Балачев, бившият спортен министър Красен Кралев, Славена Точева, общинският съветник и председател на социалната комисия Милена Димова, Антон Любенов , представител от ГЕРБ – Аспарухово и Мария Димитрова от ГЕРБ-Приморски.

Участниците дискутираха проблемите с новата бежанска криза, допусната от Бойко Рашков, подкрепиха идеята за помощ на младите семейства от страна на държавата с първо жилище, необходимостта от алтернативни източници на ел.енергия за обществени сгради, каквито са фотоволтаиците и др.