Debit Mastercard® Platinum от Fibank бе отличена като „Продукт на годината“

Портфейл

26-09-2022, 15:42

Снимка:

Fibank

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Уникалната банкова карта, която през миналата година Fibank и Mastercard® представиха за първи път в България, бе определена за „Продукт на годината“ в категория „Премиум картови продукти" от едноименния международен конкурс. Той се провежда за шеста поредна година в България като победителите в отделните категории се излъчват от потребителите в резултат на независимо национално представително проучване, реализирано от авторитетната изследователска агенция NielsenIQ.

Световният конкурс "Продукт на годината" се провежда ежегодно в 40 страни. Целта му е да насочи потребителите към най-новите предложения на пазара и да отличи производителите за качеството и иновациите, реализирани в продуктите им. Във всяка отделна категория победителят е само един.

С Debit Mastercard Platinum се плаща без такса на ПОС устройства в търговските обекти в България и чужбина, тегленето от АТМ на Първа инвестиционна банка е безплатно като има опция за PayPass (безконтактни) плащания и още куп предимства.

Посланик на тази премиум карта стана световно известният цигулар Васко Василев. Също като музиката, която той изпълнява, Debit Mastercard® Platinum от Fibank за кратко време се превърна в непреходна класика за потребителите.

„Продукт на годината“ е поредното отличие за Fibank, което затвърждава мястото й сред лидерите във въвеждането на иновации в страната.