Стартира традиционната регата по кану-каяк Купа "Черно море“

Спорт

01-10-2022, 16:25

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

„Дадохме старт на традиционната регата по кану-каяк Купа "Черно море“, организирана от СК “Черно море - Бриз” Варна. Разговаряхме с президента на федерацията Николай Бухалов за опита за унищожение на българския спорт през последните 7 месеца”. Това написа Красен Кралев във Фейсбук профила си.

Кметът на Варна Иван Портних, директорът на Дирекция “Спорт” в община Варна Кристиян Димитров, кметът на район “Младост” Христо Христов бяха гости на събитието, отлично организирано от Александър Григоров, председател на варненския клуб по кану-каяк.

„Заедно с Кристиян Димитров и Бончо Бончев, изпълнителен директор на Сдружението от спортни клубове “Черно море”, наградихме призьорите на ежегодния лекиатлетически пробег Варна. С легендарния Евгени Игнатов си поговорихме за ужасяващото отношение на държавата към спорта през първата половина на годината и за усилията, които трябва да положим за да върнем нормалността в отношенията между институциите и спортните организации. Събота, ден за размисъл!”, допълва бившият спортен министър.