Деница Сачева: Не сме изчерпали възможностите на първия мандат

Политика

13-11-2022, 10:20

Снимка:

Нова тв, кадър

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Според нея обаче говоренето от страна на партиите за бюджета на държавата показва, че всички те се готвят за нови избори

"Не сме изчерпали възможностите на първия мандат”. Това каза в „Събуди се” по Нова тв депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС и бивш социален министър Деница Сачева. Тя подчерта, че все още се обсъждат различни варианти и възможности. 

Според нея обаче говоренето от страна на партиите за бюджета на държавата показва, че всички те се готвят за нови избори.

"Колкото по-бързо започнем да говорим за политики, толкова по-бързо ще могат и да се очертаят различните възможности за правителство”, смята народният представител от ГЕРБ-СДС. Сачева очерта и в кои аспекти имат различия с „Продължаваме Промяната”. По думите й това са публичните финанси и начинът, по който се управляват обществените пари. „Имаме много неща, по които бихме могли да седнем и да говорим, но най-вече нашият основен въпрос беше как ще се изпълнят всички тези обещания и всички тези предложения, при запазване на 3% бюджетен дефицит, което е и една от тези 16 точки”, каза още бившият социален министър.