Повдигнаха обвинение на Явор Бахаров

Крими

05-12-2022, 18:13

Снимка:

bTV, кадър

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Актьорът Явор Бахаров е с повдигнато обвинение за притежание на наркотици. Той беше арестуван в неделя вечерта, след като в него е открито малко количество марихуана. Този следобед Бахаров беше освободен от 4-то Районно управление, където прекара нощта.

По информация на Нова телевизия става въпрос за 0.3 г. коноп или половин цигара. Актьорът е обвинен за притежанието ѝ, но това по закон се води „маловажен случай” и към момента е без мярка за неотклонение.

„След последните преживявания съм взел друга посока в живота си, бачкам си - всичко е наред. Това, според мен, е незначителен случай. Става въпрос за в джоба 0,25, знаете, от съответното вещество - минимално”, каза Бахаров.

„Повдигнаха ни обвинение, както очаквахме, за малозначително деяние. Може да са спокойни всички - няма драми. Не разбирам тази злоба, която цари в това общество. 24-часовото задържане и постановлението за привличане ще бъдат обжалвани”, посочи адвокатът на Бахаров Денислав Асенов.

Бахаров вече има условна присъда за шофиране след употреба на алкохол и наркотици. Наказанието му беше наложено през юни 2020 г. и е с четири години изпитателен срок.