Балабанов: Истинското лице на Кирил и Асен е на едни обикновени шарлатани

Политика

07-12-2022, 08:19

Снимка:

БНТ, кадър

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Според него "Продължаваме Промяната" са искали да овладеят всичко и да го използват за собствени цели

"Продължаваме Промяната" в лицето на Кирил Петков и Асен Василев направиха така, че излъгаха огромна част от българското общество. Това заяви в "Денят започва" по БНТ Станислав Балабанов от "Има такъв народ".

Като пример той посочи обществената поръчка за придобиване на медицински хеликоптери.

"Те са я правили обществената поръчка, некомпетентно направена, пропада, служебният кабинет я спира. Северна Македония има хеликоптери, България няма. Цената е заложена некомпетентно, затова не се осъществи", заяви Балабанов.

Според него "Продължаваме Промяната" са искали да овладеят всичко и да го използват за собствени цели.

"Президентът Радев говори с думите на всеки нормално мислещ българин. Истинското лице на Кирил и Асен е на едни обикновени шарлатани. Така ще останат запомнени", заяви Балабанов.

Той допълни, че сега държавният глава си е позволил да критикува конкретно, защото става въпрос за натрупване през времето.

"Прави му чест на президента, че също признава грешките си, защото той беше човекът, който ги създаде", заяви Балабанов.

Бившият депутат каза още, че ИТН смятат машинния вот за логичния подход към бъдещето. Ще продължат да настояват за смяна на политическата система и преминаване към президентска република.