Джеръми Ренър от болничната стая: Благодаря за подкрепата

Свят

04-01-2023, 10:03

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

"Благодаря на всички за милите думи. Сега съм твърде объркан, за да пиша. Изпращам любовта си към всички“, написа в профила си в Инстаграм актьорът Джереми Ренър след тежкия инцидент, който претърпя в неделя.

Той сподели снимка от болничната стая, на която се виждат охлузвания по лицето му, съобщава bTV. Звездата от "Отмъстителите" беше откаран до лечебно заведение преди дни, след като бе блъснат от собствения си снегорин, който тежи над 6 тона - три пъти повече от лек автомобил.

Ренър е получил гръдна травма и ортопедични наранявания. Актьорът вече е в стабилно, но все още критично състояние и се намира в интензивното отделение.

До инцидента се е стигнало, след като член на семейството на Ренър е заседнал с колата си близо до дома му. Използвайки своя снегорин, Ренър успешно изтеглил автомобила.

След това той излязъл от машината, за да говори с роднината си, но снегоринът започнал да се движи сам. Актьорът опитал да се върне на шофьорското място, за да спре движението, когато тежкото съоръжение почти го прегазило.

"Ренър е чудесен съсед и винаги използва своя снегорин, за да почиства местните пътища. Из цялата общност е известен със своята щедрост. Той е от онези хора, които през повечето време не знаете, че правят добрина", коментира местният шериф пред Би Би Си.

Номинираният два пъти за "Оскар" Джереми Ренър е най-известен с ролята си на Клинт Бартън/Ястребово око във вселената на Марвел, като участва в няколко филма за Отмъстителите и в телевизионния сериал "Ястребово око".

Номиниран е за "Оскар" за най-добър актьор за ролята си в The Hurt Locker през 2008 г. и за най-добър поддържащ актьор в The Town през 2010 г.