Уникален бутиков фестивал поставя своето начало в Русе - градът на “първите неща”

Региони

13-02-2023, 13:27

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Нещо наистистина иновативно е на път да сложи ярък отпечатък върху културния живот на Русе, град с гордост носещ многогодишната традиция на “първите неща”.

Вдъхновени от най-популярните музикални фестивали - събития от следващо поколение, очакват русенската публика в дните 4-ти и 8 - ми март. Те ще се случат  в единственото подходящо място за тази цел, а именно зала "Арена Русе".

Музикалният фестивал "ARTWORLD" ще потвърди, че Русе несъмнено има потенциал да бъде дестинация за забавление от световна класа!

Уверени, че музиката е велика сила, която има способността да обединява, екип от млади хора с богат опит в развлекателната индустрия - креативни и талантливи професионалисти, са амбицирани да свържат в едно грандиозно изживяване позитивни и спонтанни хора от всички възрасти.

Още на 4 март от 10 часа в зала "Арена Русе" “KIDS WONDRLEND” ще превземе детските сърца с приказния свят изрисуван от невероятния творчески екип на "ARTWORLD FESTIVAL"!

Едно спиращо дъха приключение за всички малчугани и техните родители зедно с аниматорите от групата  на “Веселяците”, които ще радват и забавляват децата с щури игри и занимания в продължение на цели два часа.

Малко по-късно на 4 март от 17.30 часа  нестихващото шоу продължава за по-големите каки и батковци с “TEENAGE WONDERLAND"  и в същия ден, на същото място от 20 часа,  предстои кулминацията на пътешествието с "CARNAVALESQUE".

Визуални и светлинни ефекти, невиждани декори, огромен екран, който ще потопи пубилката във фантастични светове, и разбира се качествена музика, изпълнена от безапелационните любимци - Дара, Атанас Колев, рапарът 100 кила и още много именити DJ -и, пристигнали специално за впечатляващото събитие.

И като празнично продължение на фиестата, на 8 март от 20 часа в зала "Арена Русе" предстои наистина магично карнавално парти под знака на "ARTWORLD FESTIVAL", което ще сложи само началото на цяла поредица от забележителни събития занапред!

Организатирите обещават зрелищен спектакъл, в който ще се включат звезди от ранга на Кристина Димитрова, Искрен Пецов, Илия Ангелов и още 18 имена от българската, румънската и италианската сцена - пословични любимци на публиката. Балет “Вега” и балет “Нова” ще добавят още настроение и блясък  към приказното преживяване.

Събитието без аналог в историята на Русе досега, ще се разгърне с пълна свобода и мощ там, където всички могат всичко, и нищо не е в състояние да сложи сянка на ограничение.

Още във фоайето на зала "Арена", а и по цялото протежение на сцената, изобилно отрупани барове ще задоволят и най-малките капризи на участниците в грандиозното шоу. Тези, които предпочитат, ще могат да преживеят своята звездна гала вечеря на балните маси в центъра на залата, където ще бъдат разположени ВИП и Парти зоните.

Всъщност инвеститорите в тази идея черпят вдъхновение от нивото и качеството на едни от най-известните в света - "Tomorowland", и очакват подкрепата на русенци, за да сътворят наистина вдъхновяващ празник за Жената, именно на нейния ден - 8 март!

Организатирите предвидливо са помислили как гостите им да съхранят преживяването си в красив спомен. По време на фестивала ще бъдат направени изобилие от кадри, с които участниците да оставят парти визията си в историята и винаги да бъдат готови за още…

Не са забравени и най-малките, които също могат да станат част от този невероятен фестивал! Родителите им ще имат възможност да изтеглят още в дома си необходимата декларация за лица под 18 години от сайта www.artworld-festival.com, която след това да бъде подписана на входа на зала Арена Русе.

Билети за първия бутиков музикален фестивал в България могат да бъдат закупени онлайн на сайта artworld-festival.com и на касите на зала "Арена Русе", където желаещите ще могат да запазят конкретни места за различните зони!

Кадри от проекта и инсталацията за фестивала, както и повече информация за фестивала,  могат да бъдат проследени във ФБ страницата на събитието “ARTWORLD FESTIVAL”!Снимка на Деня

Щрихи от Плевен