Красен Кралев: ПП и ДБ предизвикаха чудовищна инфлация и обедняване на хората

Политика

07-03-2023, 12:22

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

"Управлението на „Промяната“ счупи бюджета на страната, блокира приемането й в Еврозоната, обрече икономиката и инфраструктурата на тотален провал“. Това каза на среща със симпатизанти и активсти в квартак "Младост" във Варна кандидат-депутатът Красен Кралев. 

Той отбеляза, че именно управлението на ПП и ДБ са предизвикали чудовищната инфлация и обедняването на хората, като са върнали времето, което напомня на 1997 г.

"От некадърност или умишлено блокираха всички важни проекти за развитието на Варна“, заяви още Кралев. Той добави, че при едно редовно правителство и стабилност ще може да се довърши разширение на бул. „Цар Освободител“, ремонт на Ледената пързалка, която е единствената извън София, да бъде довършена залата за гимнастика, както и доизграждане на парк "Младост". 

В следобедните часове се проведе и среща с жителите на община „Аксаково“.

Транспорт, инфраструктура, финансиране на проекти и политическата криза са сред основните теми, които вълнуват хората. Обсъдени са изграждането на пътния възел, свързващ автомагистрала „Хемус“ и „Игнатиево“, за изграждането на Индустриална зона Варна - Аксаково, за подобряване на състоянието на четвъртокласната пътна мрежа, която е изключително важна за малките населени места.


По-късно във Вълчи дол Красен Кралев и колегите му от ГЕРБ - Варна обсъдиха проблемите на хората от общината, спрените проекти от управлението на Промяната и очертахме своите основни приоритети в следващия парламент.