Бойко Борисов: Ще предложим безспорен премиер (Видео)

Политика

09-05-2023, 13:00

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

"Избори през август без бюджет са катастрофа", заяви лидерът на ГЕРБ

Решението на Изпълнителната комисия на ГЕРБ е да използваме първия мандат с излъчен от нас премиер и да предложим правителство. Правителство на базата на програма, приоритети и цели. Toва заяви Бойко Борисое на брифинг в централата на партията.

"Утре пред лидерите на всички партии ще предложим безспорен кандидат за премиер, който да изведе икономиката, индустрията и модернизацията в посока, която всички ние очакваме. Изборът ни е това, което българите очакват - да се сложи ред в хаоса, да заработят еврофондовете и ПВУ, правосъдната реформа, процедурите по Шенген и Еврозоната да тръгнат", коментира Борисов. 

"Народът ще оцени тези, които оставят интересите на партията на заден план. Ние поемаме този ангажимент. Ако ПП-ДБ не ни подкрепят, разчитаме на останалите партии", отбеляза лидерът на ГЕРБ.

"Избори през август без бюджет са катастрофа. Всеки, който е отговорен политик не може да остави парламента да работи без да произведе нищо, да остави хаоса в държавата да продължи", каза още Бойко Борисов.