Клиентите на Fibank с карта Visa могат да спечелят Audi или електрически велосипед

Портфейл

19-06-2023, 13:30

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

По повод своя 30-годишен юбилей, Fibank (Първа инвестиционна банка) предоставя възможност на картодържатели с дебитни и кредитни карти Visa за големи награди: лек автомобил Audi и три електрически велосипеда.

Кампанията е насочена към всички настоящи клиенти на банката - физически лица с активна карта Visa, издадена от Fibank преди 1 май 2023 г. (включително ако картата е добавена към мобилно устройство – смартфон или часовник с опция за плащане).

Победителите ще бъдат изтеглени на 18 септември 2023 г.

Голямата награда е авангардният plug-in хибрид Audi Q5 quattro с автоматична скоростна кутия и пакети допълнително оборудване „Comfort“, „Business“ и интериорен пакет S-line.

В лотарията ще бъдат изтеглени също и трима картодържатели, които ще получат електрически велосипеди.

За участие не е необходима допълнителна регистрация. Условието е клиентът да е извършил минимум 10 плащания със своята карта през всеки един от месеците май, юни и юли 2023 г. Отчитат се плащанията в търговски обекти в страната и в чужбина, онлайн и във физически магазини с ПОС-терминали. Всяко допълнително плащане, направено над минимума от 10 плащания, носи на клиентите по още един допълнителен шанс в тегленето на наградите.

Пълна информация за кампанията и нейните правила е публикувана на сайта на Fibank: https://www.fibank.bg/bg/chastni-lica/aktualno/spechelete-audi-s-visa.