Драма, нерви, емоции и невероятен обрат на мача в Бургас между „Черноморец” и „Берое”

Архив Бургас

18-03-2012, 03:58

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Гостите поведоха с 0:2, но домакините успяха да изравнят в последната минута на мача и да прибавят една точка към актива си.

Отборът на Черноморец – Бургас записа равенство с Берое Стара Загора,  в драматичен двубой белязан с червен картон и два отменени гола.  

Берое поведе с 0:2, но домакините успяха да изравнят в последната минута на мача и да прибавят една точка към актива си.

Още в 11-та минута гостите поведоха с гол на Везалов, който отблизо насочи топката в мрежата зад Стоян Колев. Домакините отвърнаха с бурни атаки, но пропуски на Асис и Боли до края на полувремето не им позволиха да възстановят равенството.

В началото на второто полувреме гостите останаха с  човек по-малко, след като с директен червен картон бе изгонен голмайсторът за старозагорци Димитър Везалов. Вместо да последва изравняване обаче се случи обратното.

В 64-та минута Каядо вкара второ попадение за Берое. След втория гол домакините вдигнаха оборотите и успяха в 82-та минута чрез Венци Христов да намалят разликата до 1:2.

До края  „акулите” имаха  няколко възможности да възстановят равенството и се възползваха по най-добрия начин от тях. В 90-та минута Асис успя да отбележи втори гол за домакините и така допринесе за спечелването на една точка от този мач. Гостите могат да съжаляват за пропуските си в последните минути, които можеха да решат мача в тяхна полза.

По време на срещата напрежението на няколко пъти вземаше връх след спорни отсъждания на реферите. На почивката между двете полувремена треньорът на домакините Димитър Димитров проведе кратък емоционален диалог с главния  съдия Атанас Димитров. Малко преди края на срещата  треньорът  бе отстранен от резервната скамейка, заради реплики към арбитрите по повод отменен гол на черноморци.

С актив от 37 точки „акулите” са на четвърто място в класирането. 

Как Херо коментира след мача - четете тук