Локо (Пд) без най-добрия си играч срещу Лудогорец

Архив Пловдив

20-03-2012, 17:45

Автор:

Цветелин Костов

Всичко от Автора

Даксон има болки в адуктора, Кокала взе 19 футболисти на режим

Най-добрият футболист на Локомотив (Пд) Даксон да Силва е аут за утрешния сблъсък с кандидат-шампиона Лудогорец. Бразилската перла на „смърфовете” все още чувства болки в аддукторите, които не му позволяват да помогне на съотборниците си в мача срещу лидера в класирането. 24-годишният магьосник не игра поради същия проблем при гостуването на Калиакра в неделя. Травмата си Даксон получи в самия край на редовното време на двубоя с Левски  за Купата на България миналия четвъртък, когато напусна принудително терена. На „Лаута” се надяваха, че той ще се оправи за утрешното дерби, но уви.  

Капитанът на „черно-белите” Здравко Лазаров, който изтърпя наказанието си също има болежки, но попадна в разширения състав от 19 футболисти, които Емил Велев взе на режим в хотел „Империал”. В групата се завръщат Базил де Карвальо и Мишо Венков, които изтърпяха санкциите си и възстановените Джереми Родригес и Сержиньо. В последния момент Кокала ще реши кой от играчите ще отпадне от окончателния му списък за сблъсъка със звездите на Ивайло Петев.

Ето и групата на Локо (Пд):

 Иван Караджов, Андреяс Павлов, Юнес Бенжелюн, Джереми Родригес, Ангел Йошев, Танко Дяков, Валери Георгиев, Михаил Венков, Йордан Тодоров, Любомир Витанов, Даниел Георгиев, Христо Златински, Станислав Маламов, Драги Коцев, Серджиньо, Христо Спасов, Здравко Лазаров, Илиян Йорданов, Базил де Карвальо.